Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΔΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ.

Το Ιούλιο του 2008 ο διεθνής Ελληνας ποδοσφαιριστής , και φανατικός φίλος της Μήλου Στέλιος Γιαννακόπουλος παραθέρισε οικογενειακώς στην Μήλο . Κοινός προορισμός του Στέλιου όπως και όλων των άλλων αθλητών επισκεπτών του νησιού της Μήλου ήταν το γνωστό ΚΑΦΕ ΜΕΔΟΥΣΑ στα Μανδράκια . Στην παρακάτω φωτογραφία ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με την κόρη του ιδιοκτήτη Μαρία Καβαλιέρου στο <<ΜΕΔΟΥΣΑ>>

Η ποδοσφαιρική του καριέρα

Ο Στέλιος άρχισε την σταδιοδρομία του το 1992 στην Ελλάδας παίζοντας στον Εθνικό Αστέρα. Πήρε αμέσως δράση με τους πρώτους, βάζοντας έξι γκολ στην πρώτη σεζόν, πριν πάει στον Πανηλειακό. Στα τρία έτη που πέρασε εκεί, σημείωσε 26 γκολ σε 84 παιχνίδια και προσέλκυσε σύντομα την προσοχή των μεγαλύτερων λεσχών.
Τα χρόνια στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός προσέλαβε το Γιαννακόπουλο το καλοκαίρι του 1996. Εκεί έμεινε τις επόμενες επτά σεζόν παίζοντας σε μόνιμη θέση κάνοντας συνολικά 189 εμφανίσεις και σημειώνοντας 63 γκολ σε όλες τις εμφανίσεις. Με τον Ολυμπιακό κέρδιζε κάθε σεζόν το ελληνικό πρωτάθλημα και έφθασε στα προημιτελικά της Champions League την σεζόν του 1998-99.

Τα χρόνια στη Μπόλτον
Επιτέλους, μετά από δέκα έτη καριέρας στην Ελλάδα πήγε στους Μπόλτον Γουόντερερς. Το πρώτο ματς ήταν εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γρήγορα έκανε την ομάδα του να φθάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ του 2004. Συνέχισε με υψηλή απόδοση για δυο ακόμη χρόνια.

Στη Χαλ Σίτι
O Γιαννακόπουλος υπέγραψε στην ομάδα της Πρέμιερσιπ Χαλ Σίτι στις 22 Σεπτεμβρίου του 2008
Επιστροφή στην Ελλάδα
Τον Ιανουάριο του 2009 υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τη Λάρισα

H ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ <<ΜΕΔΟΥΣΑ>>.
Ταυτόχρονα με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στο παραπάνω κατάστημα <> θεάθηκε σε καθημερινή βάση να απολαμβάνει το τοπίο και τα νόστιμα μεζεδάκια , και η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κακουλίδου.
Στην παρακάτω φωτό η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κακουλίδου.













Δεν υπάρχουν σχόλια: